Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Days Gone Küçük Düzeltmeler Yapan Bir Güncelleme Aldı!

Days Gone'ın 1.11 güncellemesi yayınlandı.

Nisan 2019’da PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulan Days Gone haftalarca haftanın en çok satanlar listelerinde yer almıştı. Yapım yeni bir güncelleme duyurusu yaptı. Güncelleme ile oyun içerisinde ufak düzeltmeler yapıldı.

Days Gone Küçük Düzeltmeler Yapan Bir Güncelleme Aldı 2

Şuana kadar ki satış rakamları ile Sony’nin yüzünü güldüren Days Gone yayınlanmasından sonra farklı güncellemeler aldı ve almaya da devam ediyor. Bugün yine bir güncelleme duyurusu yapan geliştirici SIE Bend Studio, güncelleme ile bazı sorunların ortadan kaldırıldığını belirtmiş.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Days Gone yeni bir güncelleme almış. Oyunculara dün gece sunulan bu güncelleme ile oyun içerisinde yer alan küçük çaplı hataların yanı sıra öncelikli olan birkaç sorunda bu güncelleme ile çözüme kavuşturulmuş. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftada bir güncelleme alan yapım bu güncelleme ile oyunculara yeni kaplamalar, zorluklar ve daha fazla içerik sunmuştu.

Dün yayınlanan en yeni güncelleme olan 1.11 şuanda indirilebilir durumda yer alıyor. Güncellemenin detayları Reddit üzerinde oyuncular ile paylaşıldı.

Dileyen oyuncular buradan güncelleme notlarına ulaşabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.