Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Daymare: 1998 PC, PS4 Ve X1 İçin 2019’un Yazında Yayınlanacak!

Daymare: 1998'in çıkış tarihi 2019 yaz olarak duyuruldu.

Ancestors Legacy, Is Defense, Hatred gibi oyunların geliştiricisi olan  Invader Studios yeni oyunu ile gündeme geldi. Daymare: 1998 adında duyurulan oyun, 2019’un yaz aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

Daymare 1998 PC PS4 Ve X1 İçin 2019’un Yazında Yayınlanacak 2

Invader Studios tarafından geliştirilen ve Steam’de sergilenmeye başlanan Daymare: 1998 yaz aylarında karşımıza çıkacak. Destructive Creations ve All In! Games işbirliği ile PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularının beğenisine sunulacak olan yapım aksiyon ve korku oyunu olarak nitelendiriliyor.

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan yapımda karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Bizleri 90’lı yıllara götürecek olan yapımda üç farklı karakterin gözünden korku dolu bir atmosfere giriş yapacağız. Mutasyona uğramış vatandaşlarla dolu bir kasaba da hayatta kalmaya çalışacak, kimyasal silahlarla dolu olan tesisin kontrolünü ele geçirmek için mücadele edeceğiz. Farklı bakış açıları eşliğinde hikaye odaklı olarak oynanacak olan yapımda gerçekçi grafik açıları ve başarılı animasyonlar karşımıza çıkacak.

Görsel efektler ile desteklenen oyunda çevremizde yer alan ipuçlarını toplayarak yolumuzu bulmaya çalışacak ve ilerlerken de mutasyona uğramış insanları etkisiz hale getireceğiz.

DAYMARE: 1998 - H.A.D.E.S. Story Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.