Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dawn Of War III’ün Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

Oyunun piyasaya çıkmasına çok az bir zaman kaldı.

Gerçek zamanlı strateji oyunlarının en sevilen serilerinden biri olan Dawn of War serisinin üçüncü oyunu 27 Nisan’da piyasaya çıkacak. Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayıncılığı üstlenilen oyun sadece Windows PC için raflardaki yerini alacak. Steam üzerinde n siparişe açık olan oyunun çıkış fiyatı ise 179 türk lirası olarak belirlenmiş durumda.

dawn of war 3 fragman

Serinin ilk oyunu oldukça büyük bir başarı yakalamıştı ve çıktığı sene olan 2004′e damga vurmayı başarmıştı. Warhammer 40K başlığı altında toplanan oyunlar arasında en çok sevilenlerden biri olan Dawn of War serisi, ikinci oyunu ile bazı özellikleri kıstığı için eleştiriler almış ve eski oyuncularının büyük bir kısmını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Birinci oyun ile inşa edilen oyuncu topluluğunun yeniden ve sağlam şekilde bir araya gelmesi için oldukça büyük dersler alınarak geliştirilen Dawn of War III, ikinci oyunda yer almamış olan özellikleri de bünyesinde barındıracak. Oyunun çıkmasına oldukça kısa bir zaman kala yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz. Ayrıca Steam mağazası üzerinde erken erişime açık olan oyunun sayfasına da buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunun arayüzünde ve altyazılarında Türkçe dil desteği bulunacak.

Dawn of War III - Fragments of War - PEGI

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.