Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dawn Of War III’ten Yeni Sinematik Fragmanlar

Dawn of War III'ün çıkışına az bir zaman kala yayınlanan sinematik fragmanlar oyunu bekleyen takipçileri heveslendirmeye devam ediyor.

Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayıncılığı üstlenilen Dawn of War III, çok kısa bir süre sonra 27 Nisan’da piyasaya çıkacak. Sadece Windows PC için piyasaya çıkacak olan oyundan takipçileri heyecanlandıracak sinematik tanıtım videoları yayınlandı. Bu videolarda Eldar ve Ork ırklarını savaş sahnesinde görüyoruz.

dawn of war eldar ork

Gerçek zamanlı strateji oyunlarını sevenlerin asla kaçırmaması gerektiğini düşündüğümüz Warhammer 40,000: Dawn of War III, oldukça sert bir oynanış sunacağını çok önceden duyurmuştu. Ancak son yayınlanan sinematik fragmanlara bakıldığında, oyunun hem sert hem de etkileyici olduğunu görüyoruz. Elbette bu fragmanlar, oynanış görüntüsü içermiyorlar. Ancak oyunun savaş ve meydan muharebesi algısını ortaya koymak açısından da oldukça önemliler.

Dawn of War savaş sahnesinin efsanevi karakterlerini, Eldar ve Ork ırklarını gördüğümüz videolarda, efsane Ork Gorgutz ‘Ead’unter’ın da yer aldığını fark edeceksinizdir.

Oyun şu an ön siparişe açık, 179 Türk lirası fiyat etiketine sahip olan oyunu Steam mağazası aracılığıyla satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Yayınlanmış olan sinematik fragmanları da aşağıdaki ekranlarda görüntüleyebilirsiniz.

Dawn of War III - Farseer's Doubt

Dawn of War III - Servant to None

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.