Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dawn Of War III’ten Etkileyici Açılış Fragmanı

Oyunun çıkmasına çok az bir süre kala, takipçilerini heyecanlandıran şahane bir fragman yayınlandı.

Relic Entertainment‘ın geliştirdiği ve yayıncılığını SEGA’nın üstlendiği Warhammer 40K: Dawn of War III, 27 Nisan’da piyasaya çıkacak. Başarılı geçen alfa ve beta süreçlerinin ardından, oyunun çıkış yapmasını bekleyen çok sayıda takipçi bulunuyor. Bitimine az zaman kalan bekleyişi körükleyen sinematik fragmanlar gelmeye başladı. SEGA, oyun için heyecanlı bir geri sayım planlamış olmalı.

dawn of war 3

SEGA’nın The Exordium ismini verdiği açılış fragmanlarından ilki kısa süre önce yayınlandı. Sinematik fragmanlar ve tanıtım videolarıyla takipçilerini daima etkilemeyi başarmış olan Dawn of War serisi, bu sefer daha estetik bir video ile geldi.

Yayınlanan video izleyiciyi savaşın en vahşi anına, kanın ve dumanın alevlere karıştığı meydana götürüyor. Eski oyunlara göre şiddet dozunun daha yüksek olduğu dile getirilmişti, bu videodan anladığımıza göre sert bir oynanış bekleyen oyuncular hayal kırıklığına uğramayacak. Herhangi bir oynanış görüntüsü bulunmasa da üç farklı taraf bulunan oyunda, karşılaşacağınız karakterleri bir bir görüyorsunuz.

Dawn of War III, 179 Türk lirası fiyatıyla erken erişime açık. Altyazılarında ve arayüzünde Türkçe dil desteği bulunduracak olan oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Fragmanı aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Dawn of War III - The Exordium

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.