Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dawn Of Man’in Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Dawn of Man'in yeni güncellemesi olan 1.5.1 yayınlandı.

Madruga Works tarafından geliştirilen ve yayınlanan Dawn of Man‘in yeni güncellemesi olan version 1.5.1’i Steam üzerinden belirtildiği gibi yayınlandı. “Bu sürüm, topluluğumuzdan gelen son geri bildirimlere dayanarak birkaç oyun öğesini geliştirir” diyor şirket.

Dawn Of Manin Yeni Güncellemesi Yayınlandı 1

Dawn of Man’i daha önce hiç oynamamış olan oyuncular için özetlemek gerekirse, insanlığın ilk çağlarında oynamaya başladığımız oyunda kısaca bir koloni hayatı yaşıyoruz. İnsanlar doğuyor, savaşıyor ve nihayetinde ölüyor. Tarla’ya ekmiş olduğunuz mahsülleri hasat ederek çeşitli yiyecek seçenekleriniz var. Oyunda milestone denilen ilerleme sistemi ile birlikte yeni özellikler açabiliyor ve uygarlığınızı geliştirebiliyorsunuz.

Hayvancılık, çiftçilik, terzilik ve madencilik gibi insanları çalıştırabileceğiniz çeşitli alanlarınız mevcut. Yiyecek insanların mutluluğu için önemli bir unsurken tek başına yeterli olmuyor tabi ki. Yeri geldiğinde ibadet alanları inşa ederek insanlarınızın umutsuzluktan kurtulmasını sağlayabilirsiniz. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi çeşitli hastalıklardan insanlarınız birden ölebilir, kontrolü iyi sağlamak gerekiyor. Neyse biraz fazla uzatmış olabilirim, güncelleme notlarına geçelim.

Güncelleme Notları

  • Eşekler ve Atlar artık genellikle 3 oyun yılında yetişkin hale geliyorlar. Bu üreme oranlarını sığırlarla aynı seviyeye getirecektir.
  • Evcil hayvanlar, saldırılmadan önce bile korunaklı olmadıklarında avcılardan kaçarlar.
  • İnsanlar artık yiyecek olmadığında çok aç olsalar bile yapılar inşa edecekler, bu göçebe modunda kolayca gerçekleşebilir.
  • Ahırlarda boşluk yok” uyarısı artık sadece Sonbahar veya Kış aylarında gösteriliyor.
  • İki ağacın bazen aynı yerde büyümesine neden olabilecek sorun düzeltildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.