Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darksiders III Yeni Yaması İle Daha Kolay Bir Moda Sahip Oldu!

Darksiders III'ün yeni yaması daha kolay oynanabilirlik sunuyor.

27 Kasım’da konsol ve bilgisayar platformu için çıkış yapan Darksiders III şu sıralar tüm platformlarda oynanıyor. Oyun 1 Aralık’ta yeni yamasını sundu.

Darksiders III Yeni Yaması İle Daha Kolay Bir Moda Sahip Oldu 2

Birbirinden farklı yaratıklar ile karşı karşıya geldiğimiz oyunda hayatta kalabilmek için mücadele ediyor ve belirtilen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Tek oyunculu olarak oynanan yapım 1 Aralık’ta aldığı yeni yama ile daha da kolay bir oynanışa kavuştu. Oyuncular canavarları öldürmenin oldukça zor olduğundan yakınırken gelen bu güncelleme ile daha kolay bir oynanış oyuna eklenmiş oldu.

Güncelleme ile oyun içerisinde birçok hata da çözme kavuşturuldu. Performansa dayalı çok sayıda iyileştirmelerinde de yapıldığı oyunda çeşitli kilitlenme sorunları da ortadan kaldırıldı. Güncelleme ile oyun daha kolay bir yapıya kavuşurken düzeltme ve iyileştirmeler ile de daha kaliteli bir oynanış sistemi karşımıza çıkıyor. Dengeleme ve zorluklarında ele alındığı yapımda oyunun ana menüsüne de versiyon numarası eklendi.

Üç farklı platformda oyuncular tarafından oynanan Darksiders III, satış rakamlarını artırmaya devam ederken yeni yama notları ile her kesimden oyuncuya kavuşacak gibi görünüyor. Zorluğu nedeniyle eleştirilen yapım daha kolay oynanabilir yapısı ile beğenileri toplamaya hazırlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.