Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darkest Dungeon’ın The Color Of Madness DLC’si Duyuruldu!

Darkest Dungeon, 19 Haziran'da yeni bir DLC alacak.

İlk kez 2016 yılında konsol ve bilgisayar platformunda karşımıza çıkan Darkest Dungeon, önümüzdeki aylar içerisinde yeni bir genişleme paketi almaya hazırlanıyor.

Darkest Dungeon’ın The Color Of Madness DLC’si Duyuruldu 2

Red Hook Studios tarafından bilgisayar ve konsol oyuncularına 2016 yılında sunulan Darkest Dungeon, 2 yıl aradan sonra ilk kez dev bir genişleme alıyor. RYO oyunları arasında oldukça popüler olan yapım, yeni genişleme paketi ile oyuncularının yüzünü güldürecek gibi görünüyor. 19 Haziran’da oyunculara sunulacak olan The Color Of Madness adındaki genişleme paketi oyun içerisine yeni içerikler getirmekle kalmıyor aksiyon ve gerilim seviyesini de adeta tavana çıkarıyor.

Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım, yeni genişleme paketi ile bizlere çeşitli görevler sunacak. Bu görevlerde kolaydan zora doğru ilerleyecek ve oyuncular her başardıkları görevler sonucunda sürpriz ödüller kazanacaklar. DLC ile oyuna yeni bir bölge de ekleniyor. Sonsuz görevlerin yer aldığı yapımda, 4 yeni hamlet binası da oyunculara sunulacak. The Color Of Madness genişleme paketinin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmiyor.

19 Haziran 2018’de yayınlanacak olan The Color Of Madness genişleme paketi şuan için sadece bilgisayar oyuncularına sunulacak gibi görünüyor.

DLC’nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: Open GL 3.2+ Compliant

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: 1080p, 16:9 recommended

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7+

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Open GL 3.2+ Compliant

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: 1080p, 16:9 recommended

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.