Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark Deception’ın 3’ncü Bölümü Yayınlandı!

Dark Deception yeni bir genişleme aldı.

Bilgisayar platformu için 27 Eylül 2018’de Steam üzerinde lansmana çıkan Dark Deception ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor. Oyuncular tarafından oldukça beğenilen yapım dün 3’ncü bölümünü oyuncular ile paylaştı.

Dark Deception’ın 3’ncü Bölümü Yayınlandı 2

Glowstick Entertainment imzası ile geliştirilen Dark Deception Steam’de oynaması ücretsiz olarak ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım dün 3’ncü bölümüne sahip olan genişlemesine kavuştu. Oyunculara yeni içerikler sunan 3’ncü bölüm şu sıralar yüzde 28 indirim ile satışlarına devam ediyor.

Oyunculara aksiyon ve macera dolu anlar yaşatan yapım yeni genişlemesi ile oyuncularına yeni içerikler sunuyor. Oyuncular bölüm 3 ile birlikte hem yeni aksiyon sahneleri ile karşı karşıya kalacak, daha zorlu yaratıklar ile karşılaşacaklar. Yüksek kalitedeki AAA grafikleri ile oyunculara enfes bir deneyim sunan yapım, çeşitli yaratık ve benzersiz dünyalar içerisinde hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz yapımda korku dolu sahneler de yer alacak.

Karanlık bir atmosferde hayatta kalabilmek için yollar arayacağımız yapımda karanlık ile de yüzleşmek zorunda kalacağız.

Dark Deception’ın 3’ncü bölümü yüzde 28 indirimli olarak 31.23 TL yerine 25.00 TL olarak 1 Temmuz’a kadar satışlarda yer alacak.

https://www.youtube.com/watch?v=wo-8-g0n8p0

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.