Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark Days Zombie Survival Rehberi

Dark Days Zombie Survival isimli mobil zombi oyununda işinize yarayacak bir çok taktik öğreneceksiniz.

Dark Days Zombie Survival isimli mobil oyunumuz zombi temalı aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda da diğer zombi oyunlarında olduğu gibi mantığımız aynı. Zombilerden kaçarak ya da onları avlayarak hayatta kalmaya devam ediyoruz. Yine insanlığın zor zamanlarından birinde zaman geçiriyoruz. Peki bu oyunda bilmemiz gereken taktikler ya da ipuçları mevcut mu? Tabi ki mevcut.

Dark Days Zombie Survival Rehberi isimli bu konumuzda, sizi hayatta tutacak, oyunu kolaylaştıracak bir çok bilgi ve taktik öğreneceksiniz. Bu taktikler ve bilgilerden sonra geriye kalan tek şey dikkat etmek ve oyunu bol bol oynamak olacaktır. Hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi ipuçları varmış hep birlikte görelim.

Dark Days Zombie Survival rehberi 2

Dark Days Zombie Survival Rehberi ve Taktikleri

Öncelikle heme silahları ile giriş yapmak istiyorum. Çünkü silahlar bu oyunda en büyük dostunuz olacak. Zombilere karşı bunları kullanacaksınız. Özellikle melee dediğimiz yakın mesafede etkili silahların rolü gerçekten büyük. Oyunda ilerledikçe mermili silahlara da geçeceksiniz fakat tabi ki bunları durduk yere kullanmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü mermiler bitecek ve sıkıntı çekeceksiniz. Bu yüzden oyun size başlangıçta bir adet balta verecek. Sizde topladığınız malzemeler ile kendinize yeni silahlar yapabileceksiniz.

Yani genellikle mermi yerine bol bol normal balta tarzı silahlar kullanmaya çalışın. Bu mermilerinizi biriktirmenize de olanak tanıyacaktır. İlerde mermilere çok ihtiyacınız olacak. Bu yüzden buna dikkat etmelisiniz.

Materyaller

Oyunda bulacağınız materyallerin önemi çok ama çok büyük. Savunma için gerekli bir çok şeyi bu materyaller ile yapabilirsiniz. Silahlarda dahil. Örneğin kendinize bir ev inşa edebilirsiniz. Ev dediğimiz şey aslında barınacak bir yer tabi ki. Baltanızda varken, ağaçları kesebilir ve odunlar ile bir barınak inşa edebilirsiniz. Daha sonra bunu geliştirmek için taşlara da ihtiyacınız olacak. Mantığımız bu arkadaşlar.

Robot

Oyunda bir de size eşlik edecek bir robot olacak. Bu robot zor zamanlarınızda her zaman yanınızda olacak. Bu yüzden robotu her zaman hazırlıklı tutmaya çalışın. Güçlü düşmanlara karşı bunu da kullanabilirsiniz. Sahip olduğu güçlü silahlar ile size müthiş bir destek verecektir. Dediğim gibi zor durumlarda ve geniş düşmanların olduğu yerlerde kullanın. Robotun en güzel yanı da düşmanlara otomatik nişan alması ve ateş etmesidir.

Envanter

Envanterinizi sürekli kontrol etmeniz gereklidir. Çünkü ekipmanları ve eşyaları bunun içinde taşıyacaksınız. Eğer dolarsa hiç bir şey alamazsınız ve bazı şeylerden vazgeçmeniz gerekir. İlerleyen zamanlarda envanterin sınırını genişletebiliyorsunuz ama oyunun başında bu sınırlama işleri biraz zorlaştıracak baştan söyleyelim. Her fırsatta da bu envanteri büyütmeye çalışın ki rahat edin.

Dark Days Zombie Survival ile ilgili rehberin sonuna gelmiş olduk. Oyun zor değil. Burada ki bilgiler dışında bilmeniz gerekenleri zaten oyun içinde anında kendiniz bulacaksınız. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

Dark Days: Zombie Survival v.2

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

5 Yorum

  1. Kaos

    Kazayağını nereden bulscam

    0
    0
    Cevap
    • Fatih

      Leviye kazayağı olarak geçiyor sandık bölümünden bakabilirsin

      0
      0
      Cevap
      • Cengiz tufan

        Abi ben de asansör açık değil nasıl açabilirim acaba asansörü

        0
        0
        Cevap
  2. Cengiz tufan

    Abi ben de asansör açık değil nasıl açabilirim acaba asansörü

    0
    0
    Cevap
  3. Adnan

    Bujiyi nasıl bulabilirim

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.