Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dambuster Studios İş İlanı Dead Island 2’nin Hala Geliştirdiğini Gösteriyor

Dambuster Studios, Dead Island 2 için yeni bir iş ilanı açtı.

Dambuster Studios yakın zamanda Dead Island franchise’ı için bir iş listesi yayınladı. Bu, Dead Island 2′nin muhtemelen hala geliştirilmekte olduğu anlamına geliyor.

Dambuster Studios İş İlanı Dead Island 2nin Hala Geliştirdiğini Gösteriyor

Listeye göre, stüdyo, Dead Island serisinin bir sonraki seri oyunu için ikonik Kaliforniya şehrinde geçen tam ölçekli bir zombi kıyametine zemin yaratmalarına yardımcı olacak bir geliştirici arıyor. Bu da demek oluyor ki oyun hala geliştirme aşamasında.

Dambuster Studios, orijinal Dead Island’ın geliştiricileri değil. Son çıkardıkları oyun Homefront: The Revolution‘dı. İlk Dead Island oyunu, Dying Light’ın arkasındaki adamlar ve aynı zamanda yaklaşan devamı tarafından geliştirildi.

Başlangıçta oyun muhteşem Spec Ops: The Line‘ın arkasındaki geliştiriciler Yager tarafından geliştirilecekti. Ne yazık ki bu işe yaramadı ve Deep Silver gelişmeyi Sumo Digital’e geçirdi. Ancak, 2019 yılında Deep Silver, Dambuster Studios’un geliştirmeyi devralacağını açıkladı.

Oyun geliştirici firmalar tarafından bir kaç kez el değiştirmiş olsa da oyunun geliştirilme yetkisi son olarak Dambuster Studios’a verildi ve şimdi stüdyo oyunu geliştirebilmek adına yeni takım arkadaşları arıyor. Aşağıdan oyunun geçen yıl düzenlenmiş olan E3 etkinliğinde yayınlanmış olan fragmanını izleyebilirsiniz.

Dead Island 2 E3 Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.