Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’nin Multiplayer Sürümünde Mikro İşlemler Olacak

Cyberpunk 2077 için açıklamalarda bulunan CD Projekt RED'in CEO'su ve başkanı Adam Kicinski, oyunun çok oyunculu sürümünde mikro işlemler bulunacağını ancak bunların oyuncuların canını sıkacak türden olmayacağını söyledi.

CD Projekt RED’in CEO’su ve başkanı Adam Kicinski dün Cyberpunk 2077 ile ilgili birçok açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamalar arasında mikro işlemlere de değinen Kicinski, oyunun çok oyunculu sürümünde mikro işlemlerin olacağını ancak tek oyunculu modu için herhangi bir oyun içi satın alma işleminin olmayacağından bahsetti.

Cyberpunk 2077nin Multiplayer Surumunde Mikro Islemler Olacak 1

CD Projekt RED’in CEO’su ve başkanı olan Adam Kicinski, yayınlanan bir video’da Cyberpunk 2077‘nin mikro işlemleriyle ilgili bilgiler verdi. CD Projekt RED olarak insanların para  harcamasını ve bunu yaparken mutlu olmalarını sağlayacak metodlar aradıklarından bahsetti. CDPR’a göre oyuncular Cyberpunk 2077’de para harcarken para harcadıkları için mutlu olmalılar.

Adam Kicinski “Hayranlarımıza karşı adil ve arkadaşça davranmaya çalışıyoruz. Burada ki amaç, para harcarken insanların mutlu olmasını sağlamaktır. Cyberpunk 2077’de mikro işlemler olacak ancak bunlar oyuncuları üzecek şekilde değil, aksine mutlu edecek şekilde tasarlandı.” diyor. Görünüşe göre Cyberpunk 2077 mikro işlemleriyle anılan bir oyun olmayacak.

Mikro işlemlerin Cyberpunk 2077’nin tek oyunculu sürümünde değil çok oyunculu sürümünde yer alacağının altını da çizen Kicinski, ayrıca Cyberpunk 2077’de tıpkı The Witcher 3’de olduğu gibi çeşitli ücretsiz DLC paketleri yer alacağını ve aslında Witcher 3‘den daha fazla DLC paketinin Cyberpunk 2077 için çıkış yapacağını da söyledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.