Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’nin Haritası The Witcher 3’ten Daha Küçük Olacak!

Cyberpunk 2077'nin haritası küçük ama yoğun bir yapıda karşımıza çıkacakmış.

CD Projekt Red tarafından 7 yıldır geliştirilmeye devam edilen Cyberpunk 2077 2020’de lansmana çıkacak. Yayınlanmasına aylar kalan yapım oyun dünyası tarafından beklenmeye devam ederken oyun içerisine dair yeni detaylarda paylaşılmaya devam ediliyor.

Cyberpunk 2077’nin Haritası The Witcher 3’ten Daha Küçük Olacak 2

Türkçe dil desteği ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmana çıkacak olan Cyberpunk 2077’nin içeriği hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde oyun içerisinde sokak yarışlarına katılabileceğimizden söz etmiş, boks maçları yapabileceğimizi ifade etmiştik. Bugün gelen bilgilerde ise oyunun haritasından söz ediliyor.

Altchar’ın haberine göre Cyberpunk 2077’nin haritası The Witcher 3’ün haritasından daha küçük bir yapıda karşımıza çıkacakmış. Ancak Cyberpunk 2077’nin haritası daha yoğun bir yapıya sahip olacakmış. İçerik bakımından daha yoğun ve daha geniş olacak olan haritada oyunculara birbirinden farklı aktiviteler ve etkinlikler de sunulacakmış.

Gamescom’da GamesRadar ile konuşa Richard Borzymowski, oyun içerisindeki haritanın The Witcher 3’ün haritasından daha küçük olacağını ifade etmiş. Ayrıntılarla dolu bir haritanın karşımıza çıkacağını ifade eden Richard, oyuncuların tatmin olacağını belirtmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.