Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’nin Geliştiricisi CD Projekt Red Evden Çalışmaya Başladı

Corona Virüsü nedeniyle CD Projekt Red evden çalışacak.

Geçtiğimiz günlerde Corona Virüsü nedeniyle bir açıklama yapan CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin ertelenmediğinden bahsetmiş ve oyunun ne şekilde olursa olsun Eylül ayında lansmana çıkacağından söz edilmişti. Bugün gelen bilgiler ile Cyberpunk 2077 ekibi evden çalışmaya başlamışlar.

Cyberpunk 2077’nin Geliştiricisi CD Projekt Red Evden Çalışmaya Başladı 2

Bungie, Apple, CD Project Red ve Rockstar gibi dünyaca ünlü firmalar Corona Virüsü nedeniyle evde çalışma kararı alırken bazı oyunların da yetişip yetişmemesi tartışılır oldu. Geçtiğimiz hafta CD Projekt Red, Corona Virüsü’nün Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihini ertelemediğini ve oyunun Eylül ayında piyasaya çıkacağını belirtmişti. Bugün de geliştirici ekibin evden çalışma kararı aldığını öğrendik.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Cyberpunk 2077 ekibi oyunu zamanında yetiştirebilmek ve Corona Virüsü’nden korunmak amacıyla evden çalışma kararı almış. Habere göre geliştiricinin resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan duyuru da çalışanların ‘tam uzaktan erişim’ sağlayarak çalışmaları belirtilmiş.

Yapılan paylaşımda Corona Virüsü kısaca COVID-19 olarak nitelendirilirken ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede virüsü karşı önlemler alınmaya devam ediliyor.

Yapılan paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.