Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’den Dünya Kadınlar Gününe Özel Paylaşım Geldi

Cyberpunk 2077 Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadı.

Normalde önümüzdeki ay lansmana çıkması gereken ve ani bir haber ile Eylül ayına ertelenen Cyberpunk 2077 merakla beklenmeye devam ediliyor. Oyun Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir görsel yayınladı.

Cyberpunk 2077’den Dünya Kadınlar Gününe Özel Paylaşım Geldi 2

8 yıldan fazla bir süredir geliştirilmeye devam edilen Cyberpunk 2077 oyun dünyası tarafından beklenmeye devam edilirken oyunla alakalı yapılan her paylaşımda yüksek ses getiriyor. Steam üzerinde 249.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun son yapılan paylaşım ile yine hayranlarının yüzünü güldürdü.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapılmış. Yapılan paylaşımda bayan V karakteri yeni saç modeli ve daha kusursuz bir görünümle oyunculara gösterilirken, aynı zamanda dünyadaki tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’de kutlanmış.

Hem erkek hem bayan tüm oyuncular tarafından merakla takip edilen oyun 17 Eylül’de konsol ve bilgisayar platformu üzerinde oynanabilir olacak. Yapım ertelenmesinden sonra çeşitli yenilikler ve geliştirmeler de alacağını duyurmuştu. Yayınlanan yeni görselde de bayan V’nin en güncel hali gösterildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.