Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’de Ön Sipariş Bonusu Yer Almayacak!

Cyberpunk 2077'de bonus olmayacak.

7 yıldır geliştirilen ve geliştirilmeye devam edilen Cyberpunk 2077 gelmiş geçmiş en çok beklenen oyunlardan birisi olarak gösteriliyor. Nisan 2020’de lansmana çıkacak olan oyun sık sık gündemde kendine yer bulmaya devam ediyor.

Cyberpunk 2077’de Ön Sipariş Bonusu Yer Almayacak 2

Konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanacak olan Cyberpunk 2077 rol oyunu olarak ifade edilirken oyunla ilgili daha fazla bilgi gelmeye de devam ediyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı aktiviteleri karşımıza çıkaracak olan yapım bünyesinde erkek ve dişi karakterlerin yanı sıra homoseksüel karakterlere de yer verecek. Detaylı içerikleri ile oyuncuları fazlası ile tatmin edecek olan oyun bugün de ön sipariş bonusu ile gündeme geldi.

GamingBolt’un haberine göre Cyberpunk 2077’yi ön sipariş eden oyuncular herhangi bir ödüle yada bonusa sahip olmayacaklarmış. Daha doğrusu oyunu herhangi bir platformda ön sipariş eden oyunculara herhangi bir oyun içi içerik sunulmayacakmış.

Habere göre bir Reddit kullanıcısı Facebook Messenger üzerinden geliştiriciye sipariş bonuslarını sormuş. Geliştirici ön siparişler ile oyunculara herhangi bir içeriğin ve bonusun sunulmayacağını belirtmiş. Oyun ön sipariş edilmeye devam ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.