Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Tasarımcısının İtiraf Gibi Sözleri

Cyberpunk 2077'nin geliştiricilerinden biri, oyunda polis takibinin olmamasının nedenlerini açıkladı. Cevap, oyuncular arasında kısa sürede tartışmalara yol açtı.

Cyberpunk 2077‘nin macera tasarımcısı Pawel Sasko, bir başka Twitch yayını sırasında izleyicilerinden gelen soruları yanıtladı. Bunlardan biri, oyunda polis kovalamacalarının olmamasıyla ilgiliydi. Yorumun yazarı, bu türdeki çoğu açık dünya oyununun bu tür mekaniklere sahip olduğunu belirtti.

Pavel Sasko’nun cevabı seyirciler arasında tartışmaya yol açtı ve topluluk oyuna odaklandı. Geliştirici, tüm açık dünya oyunlarının yukarıda belirtilen mekaniklere sahip olduğunun doğru olmadığını söyledi. Örnek olarak Elden Ring ve Sonic Frontiers‘ı verdi.

Cyberpunk 2077’nin Polis Kovalama Mekaniği Yetiştirilememiş!

Cyberpunk 2077

Bu açıklama Reddit’teki bazı kullanıcıları çileden çıkardı. Sasko’nun bahsettiği oyunların kimsenin aklında olmadığını, bahsettikleri oyunların aslında bir polis gücünün olduğu dünyalarda geçtiğini belirtti. Bu nedenle, kolluk kuvvetlerinin oyuncuyu kovalayabildiği birçok prodüksiyonu hızla listeledi. GTA, Watch Dogs, Sleeping Dogs veya Mafia bunlardan sadece birkaçı.

İtiraf etmeliyiz ki geliştirici açıklamasına devam ederek, Cyberpunk 2077’de bahsi geçen mekaniğin uygulanamamasının sebebinin ne olduğunu açıkça itiraf etti. Geliştiriciler bunu yapamadıkları için oyuna dahil etmemiş. Teknolojik sınırlamalar önlerine çıkmış. Geliştiriciler vakitleri ve imkanları olsaydı, böyle bir özellik eklemeye karar verirlerdi.

Yukarıda sizlerle bahsi geçen açıklamanın olduğu bölümü paylaştık. Sasko’nun açıklamalarının tamamını içeren yayının tamamını izlemek isterseniz YouTube‘da bulabilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cyberpunk 2077 oynadınız mı ve polislerin eksikliğini çektiniz mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.