Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 PC İçin Hazır, Gecikme Mevcut Nesil Konsollar Nedeniyle Yaşanıyor

CD Projekt RED'in CEO'su Adam Kicinski Cyberpunk 2077'ın gecikmesi hakkında açıklamada bulundu.

Dün yapmış olduğumuz haber ile Cyberpunk 2077‘nin yeniden ertelenerek 10 Aralık 2020 tarihinde çıkacağını bildirmiştik. Ve bugün CD Projekt CEO’su Adam Kicinski, bu gecikme hakkında bazı ek ayrıntılar paylaştı. Kicinski’ye göre oyun PC’de hazır ve bu son gecikmenin arkasındaki ana sebep, oyunun mevcut nesil versiyonundan kaynaklanıyor.

Cyberpunk 2077 PC Icin Hazir Gecikme Mevcut Nesil Konsollar Nedeniyle Yasaniyor

CD Projekt RED’in CEO’su Adam Kicinski bir konferans görüşmesi sırasında “Bu durum, son teslim tarihinin önceki değişikliklerinden farklıdır. Cyberpunk 2077 PC için oyun hazır ve yeni nesil konsollarda gayet iyi ve şirket mevcut nesil konsollarla ilgili süreci tamamlıyor.” dedi. Kısacası bu sözler oyunun çıkış tarihinin neden ertelendiğini açıklıyor.

Bunun temelde anlamı, Cyberpunk 2077’nin PC sürümünün gönderilmeye hazır olmasıdır. Ancak, tüm sürümleri aynı anda yayınlamak için ekip, bunu da ertelemeye karar verdi. Görünüşe göre, CD Projekt RED yalnızca Cyberpunk 2077’nin mevcut nesil konsollarda performansını iyileştirmeye odaklanacak. Eğer geliştirici ekip mevcut nesil konsollar için üzerinde çalışmış oldukları sorunları giderebilirse oyunda herhangi başka bir gecikme yaşanmayacaktır. Ancak oyunun yeniden ertelenip ertelenmeyeceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.