Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Oyuncuları Bir Başarımı Açmak İçin 1.0 Sürümüne Döndü

Cyberpunk 2077 PlayStation versiyonu yine gündemde. Kupalardan birinin kilidini açmak için oyuncuların 1.0 sürümüne geri dönmeleri gerektiği ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 yine bir hata ile gündemde. Sorun, Sık Uçan Yolcu isimli başarımı elde etmek ile ilgili. Bu başarımı kazanmak için tüm hızlı seyahat noktalarını bulmanız gerekiyor. Toplamda bu tür 150 yer var ancak son güncellemeden sonra oyuncular bunlardan birinin keşfedilmesinin imkansız olduğundan şikayet ediyorlar. Söz konusu nokta Metro: Memorial Park.

cyberpunlk 1

Örnek bir yorum: “Her seyahat noktasını kontrol ettim sadece 149/150 bulunabiliyor. Eksik olduğum tek nokta, Metro: Memorial Park. Tam önünde dursam bile kabul olmuyor. Neyse, kupa normalde 150 terminalin bulunması ile alınabiliyor. Bunu yapmak için de 1.0 sürümüne dönmem gerekiyor.” diye yazdı bir oyuncu.

Cyberpunk 2077 kupa avcıları sorunun kaynağını çabucak belirlediler ve bir çözüm buldular. Sık Uçan Yolcu başarısını elde etmenin oyunun 1.0 sürümüne geri dönmeyi gerektirdiği ortaya çıktı ki bu kesinlikle hoş bir deneyim değil. Dahası, kupayı alabilmek için oyunun ikinci bölümüne ulaşmamız gerekiyor. Bu adımı atmaya karar veren oyuncular, kısa süre sonra forumlarda orijinal oyun kurulumundaki en komik hataların olduğu videoları paylaşmaya başladı.

I had to go back to version 1.00 of Cyberpunk on the PS4 to get a bugged trophy and I recorded the funniest bug I’ve ever encountered in the game. from cyberpunkgame

Cyberpunk 2077 1.0 sürümüne dönmek için oyunu kaldırmamız ve ardından internet kapalıyken tekrar yüklememiz gerekiyor, böylece konsol en son güncellemeyi indirmiyor. Yama 1.2 Mart ayının sonunda piyasaya sürüldü, içerdiği düzeltmelerin listesi çok uzundu ancak oyunun hala birçok eksiği var. Gözle görülür şekilde değişimler yalnızca PlayStation 4 Pro’da görülebiliyor. Diğer konsollara gelince oyunun durumu hala içler acısı. Bakalım CD Projekt Red kaybettiği itibarını geri kazanabilecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.