Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Müthiş Bir Çıkış Yapmaya Hazırlanıyor

Witcher 3'ün başarısını ve satış rakamlarını geride bırakmayı hedefleyerek çıkış yapacak olan Cyberpunk 2077 şimdiden kendinden bahsettirmeye başladı.

Polonya’nın medar-ı iftiharı CD Projekt RED, Witcher 3 efsanesinin yaratıcısı olarak adını oyun tarihine altın harflerle kazıyalı gerçekten uzun bir zaman oldu. Witcher 3’ün hem kendisi hem de çıkan bütün ek paketleri büyük satış oranlarına ulaşmış ve hemen hemen her kesimden yüksek notlar almıştı. Orta ve doğu Avrupa esintileriyle oluşturulan Witcher hikayesinin elde ettiği başarıyı da gölgede bırakabilecek bir proje olan Cyberpunk 2077 hakkında konuşmaya şimdiden başlasak çok iyi ederiz.

cyberpunk 2077

Firmanın kurucularından olan Michał Kicińsk, Witcher 3’ün alabileceği bütün ödülleri neredeyse topladığını, öngördükleri satış rakamlarının üstüne rahatça çıkabildiğini ancak biraz daha batıya özgü hikayeye sahip olacak bir oyunla bunun da üzerine çıkabileceklerini bildiklerini dile getirdi. Dünyanın her yanındaki oyunculara hitap edebilecek, popüler ögelerle sarılı bir oyunla Witcher 3’ün başarısının üstüne çıkmayı amaçlayan firma, bunun için oyunun içeriğini belirleyen özelliklerin değil özverili bir emeğin gerekli olduğunu da biliyor.

10 milyonun üzerinde satmış olan Witcher 3’ün başarısını sollamak için daha büyük ekiple geliştirilen Cyberpunk 2077 bilim kurgu temalı bir RPG olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.