Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 İçin Artık Gecikme Yok

CD Projekt RED'in CFO'su Piotr Nielubowicz, Cyberpunk 2077 için herhangi bir erteleme haberi olmadığını ve belirtilen tarihte piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Cyberpunk 2077‘nin geliştiricisi olan CD Projekt RED, YouTube‘da yayınladığı en son videoda Cyberpunk 2077 için artık herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını belirtti. Bildiğiniz üzere 2 kez ertelenen oyun Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürülecek.

Cyberpunk 2077 Icin Artik Gecikme Yok

CD Projekt RED, şirketin 2020 malini yılının ilk yarısını özetlediği bir videoda CD Projekt RED’in CFO’su Piotr Nielubowicz, video esnasında “Bu format içerisinde tekrar karşılaştığımızda Cyberpunk 2077 çoktan piyasaya sürülmüş olacak.” dedi. Piotr’ın bu açıklamasının ardından Cyberpunk 2077 için artık herhangi bir gecikme olmayacağını varsayabiliriz.

CD Projekt, her üç aylık dönemin sonunda ve mali yılın her yarısının sonunda buna benzer videolar yayınlamaktadır. Bir sonraki video, Nielubowicz’in belirttiği gibi, oyunun piyasaya sürülmesinden sonra olacak olan Aralık ayında gelecek.

Açıkçası söz konusu Cyberpunk 2077 olunca gecikme konusunda ben çokta emin konuşamıyorum, zira önceki çıkış tarihinde de aynı şeyler söylenmişti ancak oyunun çıkış tarihi Eylül ayından Kasım ayına itilmişti. Yine de geliştiricinin sözüne güvenmek zorundayız, bu yüzden umuyoruz ki başka bir gecikme haberi elimize ulaşmasın.

Son olarak, CD Projekt RED, geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077’nin PC’de 200GB yer kaplamayacağını doğruladı ve yakında tüm özellikleri açıklayacağına dair söz verdi. Cyberpunk 2077, 19 Kasım 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

[PL/EN] Grupa CD PROJEKT - wyniki finansowe za I półrocze 2020 r. | KOMENTARZ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.