Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Geliştiricileri: “Henüz Hiçbir Şey Görmediniz” Diyor

Cyberpunk 2077'nin geliştiricileri oyunla ilgili daha hiç bir şey görmediniz diyor.

İki oynanış videosu, birçok ekran görüntüsüne ve birkaç fragmana rağmen, Cyberpunk 2077‘nin Seviye Tasarımcısı Miles Tost ve Görev Tasarımcısı Philip Weber, oyuncuların henüz bir şey görmediklerini ve yaklaşan oyunlarının devasa bir ölçekte ima ettiklerini iddia ediyor.

Cyberpunk 2077 Geliştiricileri Henüz Hiçbir Şey Görmediniz Diyor

Gecikmeden bu yana, oyunu çevreleyen tüm hype’a rağmen Cyberpunk 2077 hakkında çok fazla şey söylenmedi. Bunun da ötesinde, E3 2020 gibi en büyük oyun etkinliklerinin iptali de, çoğu Haziran ayında yeni oyun ve daha fazlasını görmesi beklenen hype’ı yavaşlattı. 

Bununla birlikte, CD Projekt Red‘de, geliştiriciler oyunu Eylül ayında mümkün olan en iyi durumda başlatmak için hata düzeltme ve optimizasyon konusunda tüm hızıyla çalışıyorlar. Koronavirüs salgını nedeniyle, ekip uzaktan çalışmaya geçti, ancak Kıdemli Seviye Tasarımcı Miles Tost ve Kıdemli Görev Tasarımcısı Phillip Weber’e göre, geliştiriciler aslında evden çalışmanın tadını çıkarıyor ve keyifli bir ortamda son derece üretken.

Oyun hakkında bazı yeni bilgileri podcast’te paylaşmaları istendiğinde CD Projekt Red geliştiricileri, tüm oyun görüntülerine, ekran görüntülerine ve diğer fragmanlara rağmen, insanların hala hiçbir şey görmediklerini vurguladılar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.