Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Daha Fazla Ertelenmeyecek

CD Projekt RED'in CFO'su Piotr Nielubowicz yayınlanan en son videoda Cyberpunk 2077'nin daha fazla ertelenmeyeceğinin altını çizdi.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077‘nin Aralık ayında çıkış yapacağını bir kez daha vurguladı. Daha önce birçok sefer ertelenen oyunla ilgili artık herhangi bir erteleme olmayacağının altını çizen CD Projekt RED oyunun açıklandığı gibi Aralık ayında piyasaya sürüleceğini söyledi.

Cyberpunk 2077 Daha Fazla Ertelenmeyecek 1

Oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan CD Projekt RED, 2020 yılının üçüncü çeyreğine geri dönüp baktığında Cyberpunk 2077’nin 10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapacağını birçok kez vurguladı. Aslında şirket önceki çıkış tarihiyle ilgili de oldukça kesin ve net konuşuyordu ancak yine de oyunu ertelemekten başka bir çaresi olmadığına karar verdi.

CD Projekt RED’in CFO’su Piotr Nielubowicz, 2020 yılının üçüncü çeyreğinin önemli anlarını anlatan bir videoda yineledi ve burada Cyberpunk 2077’nin pazarlama kampanyasının çoktan başladığını ve ana hamlenin yakında yapılacağını söyledi.

Cyberpunk 2077 PC’nin yanı sıra ayrıca mevcut ve yeni nesil konsollara da geleceği için bu reklam kampanyası oldukça mantıklı. Aslında oyunun en son ertelenme sebebi konsollarda istenilen stabilizasyonun sağlanamamış olmasıydı. Son olarak, yayınlanmış olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[PL/EN] Grupa CD PROJEKT - wyniki finansowe za III kwartał 2020 r. | KOMENTARZ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.