Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Çeşitli Yıkılabilir Ortamlara Sahip Olacak

CD Projekt RED'in kıdemli tasarımcısı olan Pawel Kapala oyun hakkında bazı yeni bilgiler verdi. Oyunda yıkılabilir alanlar olacak.

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077‘nin geliştiricisi olan CD Projekt RED verdiği bir röportaj’da, Cyberpunk 2077’yi ve oyun içi dünyasıyla ilgili bilgiler verdi. Geliştiriciye göre oyun içerisinde çeşitli seviyelerde yıkılabilir ortamlar bulunacak.

Cyberpunk 2077 Çeşitli Yıkılabilir Ortamlara Sahip Olacak

CD Projekt RED’in kıdemli tasarımcısı olan Pawel Kapala‘ya Cyberpunk 2077 dünyasında mermilerin diğer oyunlara nazaran daha duyarlı ve yıkıcı olup olmadığı sorulduğunda “Oyunumuzda genel olarak yıkılabilir ortamlara çok önem veriyoruz. Oyuncuların bu konuda çeşitli deneyimler yaşayabileceğini söyleyebilirim. Örneğin, bir barda silahlı çatışmanız varsa ve çevreyi vuruyorsanız, etrafta uçuşan parçaları görebileceksiniz. Temelde, çatışmayı bitirdikten sonra, çatışmayı yaşadığınız yerin yok edildiğini görmek oyuncuların hoşuna gidecektir” dedi.

Night City Wire etkinliğinin ikinci bölümünde, yıkılabilen alanlarla ilgili çok bir şey görmemiş olsakta genel olarak gösterilenlerden hem oyuncular hem de oyun kuratörleri oldukça tatmin oldu. Night City Wire ikinci bölümünde üç ana silah türü, barut silahlarının güçlendirilmiş versiyonları olan güçlü silahlara, tüm bloğu delme olasılığı en yüksek teknolojik silahlara ve arkadan ateş etmenize izin verecek akıllı silahlara sahip olduğu açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.