Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Beşinci Night City Wire, Gelecek Perşembe Yayınlanacak

Cyberpunk 2077 malesef bu ayda çıkış yapmayacak. Ancak CDPR bizler için beşinci Night City Wire etkinliğini Perşembe günü yayınlayacak.

Cyberpunk 2077 bildiğiniz gibi önümüzdeki hafta çıkmayacak. Ancak CD Projekt Red bizi eli boş bırakmıyor. Geliştiriciler, Night City Wire’ın beşinci bölümünü 19 Kasım Perşembe günü saat 10.00 PDT/18.00 CET/17.00 GMT’de yayınlayacak.

Night City Wire aslında bir CD Projekt geliştirici yayınıdır. Beşinci etkinlik oyunun ses ortamına dalacak, Johnny “Keanu Reeves” Silverhand’i derinlemesine inceleyecek ve görünüşe göre, bizi oldukça eğlendirecek.

Choomba (veya Chombatta) görünüşe göre Cyberpunk’ta ”Eş” demenin yolu. Ayrıca Mario oyunlarında bir goomba çeşididir.

Geçen ayki Night City Wire, retinayı yakan moda ve Cyberpunk’ın geniş garajına bir bakışla ilgiliydi. Keanu Reeves ise bir süreliğine motosikletlere takıldı. Silverhand önümüzdeki haftaki şovda başrol oynayacağı için, daha sağlam bir görünüme sahip olsaydı şok olmazdım.

19 Kasım, özellikle Cyberpunk’un kaçırdığı bir başka çıkış tarihiydi. Geçen ay CDPR oyunu son bir kez erteledi ve 10 Aralık’a kadar geri çekti. Bildirildiğine göre, bu gecikme, işleri yeni nesil konsollar için hazırlamaktı. Ancak bu, bazı talihsiz geliştiricilerin gecikme nedeniyle ölüm tehditleri almasını engellemedi.

Bir aydan kısa bir süre kala CDPR, Aralık ayı çıkış tarihinin kesin olduğu konusunda ısrar ediyor ve son söylentileri daha da geri çekileceğine dair söylentileri kapatıyor.

Tüm Cyberpunk 2077 Gecikmeleri ve Cyberpunk 2077 Night City Wire: Araçlar, Kıyafetler ve Stadia Çıkış Tarihi Açıklandı haberlerimize göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.