Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Aracı Forza Horizon 4’te Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Cyberpunk 2077'nin baş kahramanı V'ye ait olan araba bugün Forza Horizon 4'e eklendi.

Cyberpunk 2077‘nin baş kahramanı V’ye ait olan araba bugün Forza Horizon 4‘e eklendi.

Aşağıda, ilk olarak 10 Aralık’ta The Game Awards’da açıklanan bilgileri yayınlayan resmi Forza Horizon Twitter hesabından yapılan duyuruyu görebilirsiniz. Quadra Turbo-R V-TECH, V’nin Cyberpunk 2077’deki arabasının resmi adıdır. Ayrıca Cyberpunk 2077 daha dün 10 Aralık’ta piyasaya sürüldü.

Cyberpunk 2077 arabası şu anda Forza Horizon 4’teki tüm oyuncular için mevcut. Yeni arabayı oyun içi garajınıza eklemek için belli ki yarış oyununa sahip olmanız gerekse de Quadra Turbo-R’yi paketlemek için CD Projekt’in yeni RPG’sine sahip olmanıza gerek yok. Ancak oyun içi ‘_NIGHTCITY.EXE_’ yarışını tamamlamanız gerekecek.

Cyberpunk 2077’nin şık arabasını gezdirmek istiyorsanız, Forza Horizon 4 Xbox Game Pass aracılığıyla kullanılabildiği için inanılmaz derecede kolay. Cyberpunk 2077 aracı Forza Horizon 4’e eklenmeden önce, oyuncular bu haftanın başlarında Playground’un yarış oyununa yeni Super7 modu eklendikten sonra oyunun arama modunda Quadra’ya referanslar buldular.

Tıpkı Cyberpunk 2077’nin Quadra aracı gibi, yeni Super7 modu da Forza Horizon 4’ün tüm sahipleri için ücretsiz ve oyuncuların üstlenebileceği kendi yarış devrelerinizi oluşturmanıza izin verir.

Cyberpunk 2077 Araçları Nelerdir? Nasıl Kullanılır? haberimiz de ilginizi çekebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.