Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CS:GO Oyuncuları Kazandıkları Turnuva Sonrasında Hile Yaptıkları Gerekçesiyle Banlandılar

Redbull Flick Finlandiya Ulusal Counter-Strike: Global Offensive turnuvasında hile kullanıldığı tespit edildi.

Geçtiğimiz günlerde Redbull Flick Finlandiya Ulusal Counter-Strike: Global Offensive turnuvasında final’de Profesyonel E-spor’cu olan Allu‘nun bulunduğu takım ile Boss Osuja takımı arasında oynanan final maçında hile kullanıldığı gerekçesiyle kazanan takım olan Boss Osuja profesyonel Counter-Strike: Global Offensive müsabakalarından men edildi.

CSGO Oyuncuları Kazandıkları Turnuva Sonrasında Hile Yaptıkları Gerekçesiyle Banlandılar 1

Geçtiğimiz günlerde yapılan Redbull Flick Finlandiya Ulusal Counter-Strike: Global Offensive turnuvasının kazanan takımının iki oyuncusu olan Jezayyyy ve Woldes‘in turnuvanın bitiminden sonra hile kullanıldıkları tespit edildi.

Aşağıdaki videoda görebileceğiniz üzere oyuncular Jezayyyy ve Woldes oyuncuları Aimbot kullanarak turnuvayı takımlarına kazandırdılar ancak daha sonra yapılan incelemelerde oyuncuların hile kullanarak turnuvayı kazandıkları Redbull tarafından resmi sitesinde açıklandı.

ENCE Jamppi ja ALLU playing against CHEATERS [REDBULL FLICK] 23.5.2020

Görünüşe göre, geçen haftaki açıklamada, bazı hile türlerinin etkinliğin hile karşıtı ekibi tarafından tespit edilmesini ve yasaklanmasını engelleyen bazı teknik sorunlar ortaya çıktı. Bu görünürlük eksikliği ve bu tür tespitlerin henüz herhangi bir acil ve otomatik stratejisi ile yönetilmemesi, iki oyuncunun yasaklanması için bir gecikme yarattı (FACEIT platformundaki diğer yarışmalara katılan diğer 80 oyuncunun yanında)” denildi.

Turnuvanın zaman kısıtlamaları nedeniyle, Red Bull Flick Finlandiya Ulusal Finalinin ikinci sıradaki takımı Mikzuu ve ykis, 30 Mayıs 2020’de yapılması planlanan AB Kapalı Eleme finallerine devam edecek.

Redbull’un konuya bahis olarak yapmış olduğu tüm açıklamayı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.