Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crytek’in Yeni Oyunu Hunt: Showdown’dan Oynanış Videosu Geldi

Korku ve gerilim temalı başarılı bir hayatta kalma oyunu geliyor.

Crytek tarafından geliştirilmekte olan ve kısa süre önce hakkında haberdar olduğumuz Hunt: Showdown için oynanış videosu yayınlandı. Oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan içeriklerinden tahmin ettiğimiz gibi oyuncunun damarlarına gerilim ve adrenalin salacak başarılı bir atmosfere sahip olacağını görüyoruz. PvP dinamikleri, gerilim ve korku ögeleri ve nişancı oyunu temasını birleştirecek olan yapım, bir süredir popülerlikte zirveye oturmuş olan Battle Royale moduna yakın bir çizgide duracak. İki oyuncudan oluşan beş farklı takımın mücadele edeceği haritalarda, kendinizi savunmanız gerekecek tek düşman rakipleriniz olmayacak. Bu haritalarda iblisler, cehennemden gelen yaratıklar ve çok sayıda başka tehlike de yer alacak.

hunt showdown

Oyuncular maçlara haritanın sınırlarında yer alan farklı bölgelerden başlayacaklar. Temel hedef, konumunu bilmediğiniz bir iblisi bulmak, onu cehenneme göndererek yok etmek, iblisten geri kalan ganimetleri toplamak ve öteki takımların oyuncularını öldürerek sağ kalan son ikili olmayı başarmak olacak. Kısacası, çok yönlü ve gerilim dolu maçlar sizi bekliyor.

Haritadaki iblislerin konumlarını göremiyorsunuz. Yerini bilmediğiniz portalları aktifleştirerek, bir an için iblisin gözünden gördüğünüz esnada onun konumunu haritanıza işaretleme şansınız oluyor. Portalları ve dolayısıyla iblisi bulmaya çalışırken, çevrenizi saran öteki yaratıkların ve rakip oyuncuların arasında da sağ kalmaya çalışıyorsunuz. Küçük yaratıklar ışıklı alanların çevresine toplanmayı tercih ediyorlar. Haritadaki ışıklı alanlar ise can doldurabileceğiniz bölgelerden ve iblisin bulunduğu konumdan oluşuyor. Karakterinizin sağlık durumunu iyileştirmeye çalışırken bir çok farklı zorluğa katlanmanız gerekecek.

İblisin yerini bulduğunuzda yapabileceğiniz şeyler belli. Ya onu öldürerek cehenneme geri gönderip ganimeti toplamalısınız ya da ganimeti almadan ve iblisi öldürmeden pusu kurup bu iş için başka bir takımın gelmesini beklemeli ve rakiplerinizi avlamalısınız. İblisi cehenneme göndermeye çalıştığınızda, haritadaki öteki takımlara bildirim gidiyor ve konumunuz da belli oluyor.

Oyun Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak aşağıda yer alan oynanış videosuna göz atarsanız, siz de bizim gibi özgün ve eğlenceli bir yapımın geliştirilmekte olduğunu düşünebilirsiniz.

Hunt: Showdown | E3 2017 | Pre Alpha Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.