Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crytek, Hunt: Showdown’ın İlk Oynanış Videosunu Paylaştı

Crytek, yeni oyunu ile mali durumunu da düzeltmeye çalışacak.

Crysis 3′ün ardından düşüşe geçen grafiğini toplamak isteyen Crytek, kısa süre önce yepyeni hayatta kalma oyunları Hunt: Showdown’ı hatırlatmak için bir video yayınlamıştı. Oyun için bulanık ve anlaşılmak bir duyuru fragmanı yayınlayan firma, ilk oynanış videosu ile geldi. 2014 yılından bu yana merakla beklediğimiz her şey ortaya çıkmaya başladı. Görsel açıdan oldukça çarpıcı bir içerik sunmayı planlayan oyun, firmanın sarsılan imajını da kurtarmak için itinayla geliştiriliyor.

hunt showdown crytek

E3 2017 kapsamında oynanabilir olan Hunt, oyun severlerden büyük beğeni toplamış durumda. İnsanı geren ve strese sokan, ancak bir parça da olsa tekdüze oynanış barındıran hayatta kalma yapımlarının aksine, oyuncuyu kendi atmosferinin içine almayı başaran bir görsel çizgiye konumlandırılmış olan Hunt, farklı bir yapımın gelmekte olduğunu fısıldıyor.

Korku, gerilim ve hayatta kalma temasını başarılı şekilde harmanlamaya çalışacak olan oyun, iki kişiden oluşan beş farklı takımın sahaya inmesi ile başlıyor. Oyunda yer alan iblisleri öldürmek, karakter gelişimine yardımcı oluyor. Haritanın sınırlarından yolculuğa başlayan ekipler, karanlık güçlerin kaynağını bulmak ve yok etmek için her geçen anda daha tehlikeli bölgelere doğru ilerliyorlar. Takımlar kaynağı buldukları zaman onu yok etmek zorunda değiller. Önemli nesneleri ele geçirmek için kaynağı olduğu gibi bırakabilir ve temizleyebilirler. Kısacası oyunda sadece karşınızdaki takımlar ile mücadele etmiyorsunuz. Haritadaki zorluklar, seçimler ve gerilimin kendisi ile de mücadele ediyorsunuz.

Aşağıdaki ekranda yer alan oynanış videosuna göz atıp, Hunt: Showdown hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

https://youtu.be/bZ2-wnvZk3U

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.