Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crystar’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Crystar 2 gün sonra lansmana çıkacak. Oyunun çıkış fragmanı yayınlandı.

PlayStation 4 ve PC platformu için duyurulan Crystar 28 Ağustos’ta lansmana çıkacak. Fantastik bir yapıya sahip olacak olan oyun bugün çıkış fragmanını hayranları ile paylaştı. Oyunun PC sürümü Steam’de yayınlanacak.

Crystar’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Furyu Corporation tarafından geliştirilen ve iki farklı platformda oyunculara sunulacak olan Crystar Spike Chunsoft Co tarafından yayınlanacak. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan yapım anime türünde karşımıza çıkacak. Farklı karakter modellemelerinin yer aldığı oyunda dişi karakter odaklı bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

RYO ve JRYO oyunu olarak ifade edilen Crystar’da oyuncular dişi bir karakteri yönetecek ve karşılarına çıkan düşmanları avlamaya çalışacaklar. Yer yer diyalog pencereleri ile bilgilendirileceğimiz yapımda dişi bir karakterin kız kardeşini kurtarmasına yardımcı olacağız. Oyun içerisinde 4 farklı oynanabilir karakter yer alacak. Oyuncular bu karakterler arasından diledikleri gibi seçimler yapabilecekler.

Farklı içerik genişlemelerinin de yer alacağı yapımda günlük yaşantının yanı sıra savaş sahneleri ile de karşılaşacağız. Yoğun görsel efektlerin yer aldığı yapımda oyuncular gerçeklikten uzak bir anime dünyasında mücadele edecekler.

Crystar 28 Ağustos’ta PlayStation 4 ve PC platformu için yayınlanacak.

CRYSTAR Release Trailer | PS4 and Steam (PC)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.