Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crystal Crisis 31 Temmuz’da PC’ye Geliyor!

Crystal Crisis ay sonu bilgisayar platformuna geliyor.

28 Mayıs’ta Nintendo Switch, 19 Haziran’da PlayStation 4 için yayınlanan Crystal Crisis yakında bilgisayar oyuncularına sunulacak. Steam’de sergilenmeye başlanan oyun, 31 Temmuz’da lansmana çıkacak.

Crystal Crisis 31 Temmuz’da PC’ye Geliyor 2

Konsollar için geçtiğimiz aylarda lansmana çıkan Crystal Crisis ilgiyle oynanmaya devam ederken bugün gelen bilgiler ile oyunun bilgisayar platformunda da yayınlanacağı belli oldu. Steam’de hem ön siparişlere açılan hem de çıkış tarihini oyuncular ile paylaşan yapım konsol sürümlerinden farksız bir yapıda karşımıza çıkacak.

Renkli içeriklere sahip olacak olan yapımda oyuncuları birbirinden farklı zorluk derecesine sahip olan bulmacalar bekliyor olacak. Oyuncular gerçek zamanlı olarak karşılarına çıkan bulmacaları çözecek ve aynı zamanda gerçek oyuncular ile savaşacaklar. Her çözdüğümüz bulmacalardan sonra hamle sayısı elde edeceğiz. Bu hamleler ile rakiplerimizi bozguna uğratmaya çalışacağız.

Tek oyunculu ve çok oyunculu modlarında yer alacağı Crystal Crisis’da 20 eşsiz oynanabilir karakter de yer alacak. Erkek ve dişi karakterler arasından seçimler yapabilecek, özel yetenekler ile onları geliştirerek daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Yeni oyuncular için eğitim moduna da sahip olan yapım, müzikal teması ve detaylı içerikler ile oyuncularını tatmin etmeye çalışacak.

Crystal Crisis - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.