Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CryoFall Erken Erişim Oyunu Olarak Yayınlandı!

CryoFall PC oyuncuları için Steam'de lansmana çıktı.

15 Mart 2019’da yaptığımız haberde CryoFall’un Nisan 2019’da yayınlanacağından söz etmiştik. Yapım dün akşam saatlerinde Steam’de bilgisayar oyuncularına erken erişim oyunu olarak sunuldu.

CryoFall Erken Erişim Oyunu Olarak Yayınlandı 2

MMO oyunu olarak AtomicTorch Studio tarafından geliştirilen ve dün akşam Steam’de erken erişim oyunu olarak Daedalic Entertainment imzası ile yayınlanan CryoFall şu sıralar olumlu geri bildirimler almaya devam ediyor. Unutulmuş bir gezegende hayatta kalma temalı olarak oynanmaya başlanan yapım, şuana kadar aldığı incelemelerde ‘olumlu’ olarak değerlendirildi. Çok oyunculu olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getiren yapımda oyuncular hayatta kalmak için ter dökecekler.

Oyun içerisinde keşfederek öğrenilen hikâye unsurları yer alırken özenle hazırlanmış haritalar da yer alıyor. Farklı ilerleme aşamalarının yer aldığı yapımda ilkel, endüstriyel, modern, post modern gibi teknolojik aşamalar da yer alıyor. Haritalar üzerinde oyuncular farklı ortamlar bekliyor. Bu ortamlar ılıman, çöl, tropik, soğuk olarak sıralanıyor.

Üçüncü şahıs kamera açıları eşliğinde mücadele edeceğimiz yapımda farklı silah ve araç modelleri de yer alacak. Çok oyunculu olarak sadece Steam’de oynanabilen CryoFall, 39.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile lansmana çıktı.

CryoFall - Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.