Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crossout’un Tatil Paketi Yayınlandı!

Crossout tatilde oyuncuların yüzünü güldürecek.

Geçtiğimiz yıl konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan Crossout oynaması ücretsiz olarak tüm platformlarda oynanıyor.

Crossout’un Tatil Paketi Yayınlandı 2

Çok oyunculu PvP savaşlarına katıldığımız oyunda adeta ölüm yarışlarına katılıyoruz. Dünyanın farklı yerlerinden oyuncuları bünyesinde bulunduran yapım benzersiz araç modelleri ile karşımıza çıkmıştı. Oyuncular seçtikleri araca güçlü silahlar takarak gerçek zamanlı olarak savaşlara katılıyorlar. Zengin atmosferi ile yarışları daha heyecanlı bir hale getiren yapım bugün oyunculara yeni tatil paketini sundu. Steam’de 36.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan tatil paketi beraberinde yeni içerikler getiriyor.

Tatil paketi ile oyun içerisine yeni ve eşsiz bir zırhlı araç olan Bickford geliyor. Yeni araca istinaden yeni silahta oyunculara sunuluyor. Bu silah LM-54 Akor olarak duyuruldu ve 3 adet paket içerisine eklendi. Kai ve Gerda karakterleri, 500 oyun içi para, havai fişekler ve daha fazlası paket ile oyunculara sunuluyor. Ayrıca oyundaki araç parça sayısının da 45’e yükseltildiğini belirtelim. Oyuncular tatil paketini satın aldıkları takdir de sonsuza kadar bu içeriklere sahip olacaklar.

Sadece bilgisayar platformu oyuncularına sunulan tatil paketi Steam’den indirilerek hemen oynanmaya başlanabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.