Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Creed: Rise to Glory 25 Eylül’de Yayınlanacak!

Creed: Rise to Glory 25 Eylül'de PlayStation 4 ve PC platformu için çıkış yapacak.

PlayStation 4 ve PC platformu için geliştirilen Creed: Rise to Glory 25 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Oyun dövüş odaklı oynanacak.

Creed Rise to Glory 25 Eylül’de Yayınlanacak 2

Survios imzası ile geliştirilen Creed: Rise to Glory aksiyon ve simülasyon oyunu olarak 25 Eylül’de karşımıza çıkacak. Konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından beklenen yapım da boks maçlarına katılacak ve rakiplerimizi yere sermeye çalışacağız. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım 50.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile Steam’de boy gösteriyor. Sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkacak olan yapım bizleri birbirinden farklı boksörler ile karşı karşıya getirecek.

Görselleri ve grafikleri bakımından eşsiz olacak olan yapım da birinci şahıs kamera açılarına sahip olarak karakterimizi canlandıracak ve rakiplerimizi yere sermeye çalışacağız. Oyun içerisinde maçlara tezahüratlar eşliğinde çıkacak, gerilim dolu bir atmosferde ayakda durmaya çalışacağız.

Oyuncular karakterlerini geliştirebilmek için antrenman modu ile antrenmanlar yapabilecek ve kendilerine özgü taktikler geliştirebilecekler. Gerçekçi görsel efektlere sahip olacak olan yapım mekanikleri bakımından bize kaliteli bir aksiyon deneyimi yaşatacak.

Creed: Rise to Glory 26 Eylül’e kadar yüzde 10 indirimle 50.00 TL yerine 45.00 TL olarak satışlarına devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.