Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crash Bandicoot Mobile Malezya’da Yayınlandı

Crash Bandicoot Mobile, Malezya'da lansmana çıktı ancak bunun şimdilik bir test olduğu söylendi.

Crash Bandicoot konsol oyunlarında ki başarısından sonra şimdi de mobil platformlar için çıkış yapıyor. Dünya üzerinde çok farklı bir yeri olan Crash Bandicoot’un geçtiğimiz aylarda mobil oyununun çıkacağını söylemiştik. Henüz batı pazarları için herhangi bir lansman görmedik ancak oyun Malezya’da mobil platformlar için yayınlandı.

Crash Bandicoot Mobile Malezyada Yayınlandı 1

Crash Bandicoot’u konsol’da oynamış olan oyuncular bilirler ki oyunun aksiyon ve macera özellikleri tam yerindeydi. Hemen hemen bütün serilerini oynamış biri olarak Crash Bandicoot belki de konsol platformunda en çok sevdiğim oyunlardan biri olmuştur her zaman.

Oyunun normal’de geliştiricisi olan Naughty Dog, mobil platform oyunu için geliştirme bölümünde yer almadı, bunun yerine Candy Crush‘ın geliştiricisi olan King oyunu geliştirme aşamasında yer aldı. King, bugün ise Crash Bandicoot Mobile’ın Malezya’da yayınlandığını doğruladı ancak bunun oyunun tam sürümü değil küçük ölçekli bir oyun testi olduğunu iddia ediyorlar.

Bunun yanı sıra oyunun batı bölgelerine ne zaman geleceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Açıkcası önümüzde ki aylarda oyunun batı bölgeleri içinde gelmesini şahsen ben dört gözle bekliyorum. Şunu da belirtmeliyim ki oyun daha önce Google Play Store’a eklenmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.