Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crackdown 3 Çıktı, İnceleme Puanları Yayınlandı!

Crackdown 3 konsol ve bilgisayar platformunda oynanabilir durumda.

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan Crackdown 3 Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunuldu. Aylardır merakla beklenen yapım kargaşa dolu bir açık dünya ortamı sunacak ve bizden suçları engellememizi isteyecek. Suç dünyasına yönelik adımlar atacağımız oyunda içerik oldukça tatmin bir yapıda karşımıza çıkacak.

Crackdown 3 Çıktı İnceleme Puanları Yayınlandı 2

14 Şubat itibari ile oyunculara sunulan Crackdown 3 şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Bir ajan olarak görev yapacağımız oyunda kargaşa dolu açık bir dünyaya giriş yapacak suçlulara yönelik operasyonlar gerçekleştireceğiz. İkonik taşıtlar kullanabileceğimiz yapımda oyuncular şehrin sokaklarında dolaşabilecek, acımasız suç imparatorluklarını durdurmak için güçlü yeteneklerini kullanabilecekler.

Oyuncular isterlerse tekli isterlerse de işbirliğine dayalı çoklu olarak da mücadele edebilecekler. Yepyeni silah modellerinin karşımıza çıkacağı yapımda ‘Wrecking Zone’ adındaki çok oyunculu modda rakiplerimiz ile mücadele edebileceğiz. Unutmadan hatırlatalım çevrimiçi oynamak isteyen oyuncuların Xbox Live Gold aboneliğine sahip olmaları gerekiyor. Oyuncular ilerledikçe ajanlarının seviyesini artırabilecek ve onu daha güçlü bir hale getirebilecekler. Suç lordlarına karşı kıyasıya rekabet edeceğimiz yapımda benzersiz çok sayıda görev de karşımıza çıkacak. Oyuncular bu görevleri başararak suç dünyasını engellemeye çalışacaklar.

Gerçeklikten ziyade fantastik bir oynanışa sahip olan yapım, dün itibari ile oyunculara sunuldu.

Crackdown 3 inceleme puanları şöyle:

Crackdown 3 - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.