Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crack Yapanlara Göre Injustice 2’de Denuvo Yüzünden Takılmalar Yaşanıyor

Injustice 2 cracklenirken, oyunun kod yapısındaki sorunlar ortaya çıktı.

Dün bir hack grubu olan CODEX tarafından başarılı dövüş oyunu Injustice 2 cracklendi. Oyun her ne kadar biraz eski olsa da, crackli sürümü yeni çıktı fakat hacker grubu oyunun kaynak kodlarını incelerken Denuvo anti-korsan teknolojisi yüzünden takılma sorunlarının yaşandığını fark etti. Daha önce de çeşitli oyuncular Injustice 2’nin performansından şikayetçi olurken, bu durum Denuvo’ya bağlanıyor. CODEX daha önce çok sayıda oyunun crack edilmiş sürümünü piyasaya yayan ünlü bir grup olarak tanınıyor.

crack yapanlara gore injustice 2de denuvo yuzunden takilmalar yasaniyor 1

CODEX grubuna göre Denuvo anti-hack teknolojisi Injustice 2’de küçük çaplı donma ve takılmalara yol açıyor. Özellikle oyuncular Gorilla ya da Robin karakterlerinden biriyle oynarken bu sorun daha çok ortaya çıkıyor.

CODEX’in iddialarına göre Robin’in özel saldırılarından birini yapıp yere duman bombası atıldığında Denuvo belleğe özel bir kod yazıyor ve kontroller sırasında oyunda takılmalar oluşuyor. İddialara göre Gorilla karakterinde yaşanan sorunlar da bundan kaynaklı.

Açıkçası bu durum bizi şaşırtmadı çünkü bir başka dövüş oyunu olan Tekken 7’de de yine Denuvo yüzünden benzer takılmalar yaşanıyordu. Tekken 7’de bu problemler düzeltilse de, aradan geçen zamana rağmen Injustice 2 için bir fix dosyası yayınlanmamıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.