Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Counter-Strike: Global Offensive’in Oyuncu Sayısı 20 Milyonu Aştı!

CS:GO yeni hayatta kalma modu ile oyuncu sayısını katladı.

2012 yılından bu yana bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Counter-Strike: Global Offensive geçtiğimiz ay en yüksek oyuncu sayısına ulaştı.

Counter Strike Global Offensive’in Oyuncu Sayısı 20 Milyonu Aştı 2

7 Aralık’ta hayatta kalma modu olan Danger Zone’u oyunculara sunan Valve, günümüzün en popüler modunu CS:GO’ya getirmiş oldu. CS:GO’nun taktiksel oynanışı üzerine inşa edilmiş yüksek tempolu bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkan Danger Zone oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Oyuncular bu modda hayatta kalabilmek için zekalarını, yeteneklerini ve kaynaklarını kullanıyorlar. Yeni mod ile oyuncular CS:GO’da tekli, ikili ve üçlü takımlar halinde oynayabiliyorlar. Yeni modun gelmesi ile başarılı FPS oyununun oyuncu kitlesinde de artış görüldü.

PC Games N’in yapmış olduğu habere göre oyuna gelen Danger Zone modundan sonra yapımın oyuncu sayısı 20.535.709 kişiye çıkmış. Bu rakam şimdiye kadar ki en yüksek oyuncu rakamı olarak değerlendiriliyor. Yeni modun gelmesi ile Aralık ayının ortasında ortalama 395.509 aktif oyuncu sunucularda yer almış. Oyunun en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı 2016 yılında kaydedilen 850.485 olmuştu.

Steam Charts verilerine göre oyunun Kasım ayındaki eş zamanlı oyuncu sayısı 546.031 olarak ölçülmüş. Gelen Danger Zone güncellemesinden sonra ise bu rakam 746.548 olmuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.