Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Counter-Strike: Global Offensive Tüm Zamanların En Yüksek Oyuncu Sayısına Ulaştı!

CS:GO eş zamanlı oyuncu sayısında rekor kırdı.

Yıllardır dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Counter-Strike: Global Offensive aldığı güncellemeler ile mevcut haritalarına yenilerini eklerken diğer bir yandan da daha iyi performans sunmaya odaklanıyor. Yapım son 30 günde tüm zamanlarının en çok oyuncu sayısına ulaştı.

Counter Strike Global Offensive Tüm Zamanların En Yüksek Oyuncu Sayısına Ulaştı 2

Günümüzün popüler oyun modu olan battle royale’e de sahip olan Counter-Strike: Global Offensive ülkemizde ve dünyada oldukça geniş bir kitleye hitap etmeye devam ediyor.  Fps oyunları arasında en çok oynanan oyun olma özelliğine sahip olan CS:GO son 30 gündeki oyuncu sayısı ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

PC Games N’in yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre CS:GO son 30 günlük oyuncu sayısında eş zamanlı olarak 402.524.0 kişiyi ağırlamış. 2017’nin Şubat ayında 401.366.9 eş zamanlı oyuncu sayısına sahip olan fps oyunu geçtiğimiz ay tarihindeki en yüksek oyuncu sayısı olan 402.524.0 oyuncuya erişmiş.

Habere göre istatistikler Steam Charts üzerinden elde edilmiş. Yıllardır Espor alanında büyük bir kitleye hitap eden CS:GO aldığı güncellemeler ile oyunculara sürekli yeni içerikler sunmaya devam ediyor.

CS:GO’nun Steam Charts verilerinde şu sıralar hareketlilik devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.