Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Corona Virüsü Cyberpunk 2077’nin Çıkışını Etkileyecek Mi? CD Projekt’en Açıklama Geldi

Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi ertelenmeyecek. Corona Virüsü, Cyberpunk 2077'yi etkilemedi.

Çeşitli nedenlerden dolayı Nisan ayından Eylül ayına ertelenen Cyberpunk 2077 cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Dünyanın dört  bir yanını saran Corona Virüsü, Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihini etkileyecek mi? İşte sorunun cevabı.

Corona Virüsü Cyberpunk 2077’nin Çıkışını Etkileyecek Mi CD Projekt’en Açıklama Geldi 2

8 yıldır geliştirilmeye devam edilen ve yıllardır adından söz ettiren Cyberpunk 2077’den yeni haberler geldi. Corona Virüsü birçok oyun geliştiriciyi evinde çalışmaya zorlarken, dünyanın farklı noktalarında bu virüsü karşı önlemlerde alınmaya devam ediliyor. Yeni oyun ve teknolojik ürünlerin tanıtılmasını dahi etkileyen COVID-19 Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihini de etkileyecek mi resmi bir açıklama geldi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre CD Projekt Red resmi bir açıklama yapmış. Yaptığı açıklama da Corona Virüsü’nün Cyberpunk 2077’nin çıkışını etkilemediğini ve her şeyin planladığı gibi gittiğini belirtmiş. Haberin detaylarına göre geliştirici ekip oyunun Eylül ayında çıkış yapacağını doğrulamış.

Virüsün ileride nasıl sorunlara yol açacağı konusunda yorum yapmanın çok erken olduğunu belirten ekip, şuan ki planlar arasında her şeyin yolunda gittiğini belirtmişler. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin daha fazla gecikmesini beklemediklerini doğrulamış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.