Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Corona Relief Done Quick Haftasonu 400.000 Dolar Topladı

Games Done Quick, koronavirüs nedeniyle bir yardım etkinliği düzenledi.

Games Done Quick, çeşitli hayır kurumları için para toplayan speedrunning extravaganza, Covid-19 için para toplamak amacıyla mini bir etkinlik düzenledi ve düzenlemiş oldukları haftasonu etkinliğinde toplam’da 400.000 Dolar topladı.

Corona Relief Done Quick Haftasonu 400.000 Dolar Topladı 1

Summer Games Done Quick, koronavirus nedeniyle normalde yapılması gereken etkinlik Ağustos 2020’nin ortalarına ertelenmek zorunda kaldı, ancak bu, organizatörlerin işlerini yapmalarını engellemedi.

Birincisi, daha önce de belirttiğimiz gibi, hayır etkinliğini iptal etmek yerine geciktirdiler ve ikincisi, 17-19 Nisan 2020 arasında daha küçük bir etkinlik düzenlediler. Normalde bir hafta sürmesi planlanan etkinlik yerine, speedrunner hayır etkinliği düzenlendi. Hayranlarının maratona olan susuzluğunu ortadan kaldırmayacak, ancak her yerde toplantıların yasaklandığı bir zamanda kısa bir süre içinde organize edilmesi gerektiğini unutmayın.

Yine de bu, Corona Relief Done Quick’un etkileyici sayılar çekmesini engellemedi. Yapılmış olan etkinlikte 400.000 dolar toplandı ve tüm gelirler yoksulluk ve acil durumlardan en çok etkilenenlerin hayatlarını iyileştirmeye yardımcı olan Doğrudan Yardım’a gidiyor.

Summer Games Quick Done (SGDQ) ve Awesome Games Done Quick (GDQ) düzenli olarak birkaç milyon dolar artırırken, organizatörlerin Covid-19’un ani doğası nedeniyle CRDQ kurmak için neredeyse zamanı yoktu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.