Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Control Yeni Güncellemesi İle Daha İyi Bir Performansa Kavuştu!

Remedy Entertainment Control'ün yeni güncellemesini yayınladı.

27 Ağustos itibari ile konsol ve bilgisayar platformu için çıkış yapan Control başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ederken dün ilk güncellemesini aldı. İlk güncelleme ile oyun daha iyi bir performansa ve kararlılığa kavuştu.

Control Yeni Güncellemesi İle Daha İyi Bir Performansa Kavuştu 2

Oyuncular tarafından aylardır beklenen Control ajan oyunu olarak geçtiğimiz ay sonu lansmana çıktı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulan yapım Remedy Entertainment imzası ile geliştirilirken 505 Games tarafından piyasaya sürülmüştü. Lansmana çıkmasından kısa bir süre sonra olumlu geri bildirimler almaya devam eden yapım, 10  Eylül itibari ile ilk güncellemesini oyuncularına sundu.

Oyunun ilk güncellemesi şuan da PlayStation 4 platformunda indirilebilir durumda yer alıyor. Yakında Xbox One ve PC platformu oyuncularına da sunulacak olan ilk güncelleme oyunun performansını önemli ölçüde artırıyor.

Bir çok hatayı da ortadan kaldıran güncelleme oyundaki kare hızı performansını önemli ölçüde iyileştirirken, seçenekler menüsündeki bazı butonları da elde geçiriyor. Görevler, dövüşler ve genel oyundaki yapıda çok sayıda düzeltme yapan güncelleme ayrıca harita üzerinde de bir kaç ufak değişiklik yapıyor.

Güncellemenin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.