Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Construction Simulator 2 Yayınlandı Fiyatı Belli Oldu!

Construction Simulator 2 Steam'de oyunculara sunuldu.

Oyunculara gerçekçi bir inşaat simülasyonu sunacak olan Construction Simulator 2 dün akşam saatlerinde nihayet yayınlandı.

Construction Simulator 2 Yayınlandı Fiyatı Belli Oldu 2

Çıkışına kadar fiyat etiketini duyurmayan yapım mobil platformdaki başarısının ardından bilgisayar platformunu da kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Dün akşam saatlerinde Steam’de 39.00 TL olarak satışlara açılan yapım tam sürüm olarak şuan oynanabiliyor. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan inşaat oyununda bizleri zengin ve bir o kadar zorlu görevler bekliyor.

Oyuncular yapım içerisinde birbirinden farklı inşaat araçlarını kullanabilecek, yeni binalar inşa edebilecek, bozuk yolları onarabilecek ve gerçekçi bir atmosfer ile karşılaşacaklar. 40’dan fazla aracın ve makinenin yer aldığı yapım da çok sayıda da benzersiz görevler yer almaktadır. Oyuncular kendi şirketlerini kurarak çevrede bulunan inşaat işlerini alacak, kontrat yapacak ve işleri tamamlamaya çalışacaklar. Türkçe dil desteğinin de yer aldığı yapım da lisanslı gerçek araç ve makineler yer almaktadır.

Mobil dünyanın en çok sevilen simülasyon oyunlarından bir tanesi olan Construction Simulator 2’de beton dökebilecek, dilediğimiz yeri kazabilecek, devasa vinçleri kontrol edebilecek, yolları asfaltla kaplayabileceğiz.

Dileyen oyuncular oyunalisveris.com üzerinden Construction Simulator 2’yi 30.03 TL olarak satın alabilirler.

Construction Simulator 2: Release Trailer (EN)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.