Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conarium Şubat Ayında Konsollar İçin Lansmana Çıkacak!

Conarium Şubay ayında konsol oyuncularına sunulacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan Conarium 6 Haziran 2017’de ilk kez bilgisayar platformu için yayınlanmıştı.

Conarium Şubat Ayında Konsollar İçin Lansmana Çıkacak 2 1

Zoetrope Interactive tarafından geliştirilen ve Iceberg Interactive tarafından yayınlanan Conarium Steam’de 31.00 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Steam’de biglisayar oyuncularından aldığı geri bildirimler ile ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen Conarium tek oyunculu bir oynanışa sahip. Macera ve korku oyunu olarak tanımlanan başarılı yapım yaklaşık 3 yıl önce konsol ve bilgisayar platformu için duyurulmuştu. Son iki yıldır konsollar için geliştirilen yapım şuanda bilgisayar platformunda tam sürüm olarak oynanabiliyor.

Türkçe dahil olmak üzere 10 farklı dil seçeneğine sahip olarak bilgisayar platformunda oynanan yapım, aynı içerikler ile Xbox One ve PlayStation 4 platformuna çıkış yapacak. Günümüzün popüler oyun geliştirme motoru olan Unreal Engine ile geliştirilen yapımda konsol oyuncularını birbirinden gizemli ve karanlık sahneler bekliyor olacak Lovecraft tarzında derin ve gerilim dolu bir hikaye eşliğinde ilerleyeceğimiz oyunda birden fazla ve farklı son bizleri bekliyor olacak.

Oyuncular yaptıkları seçimlere göre farklı hikaye sonları ile karşılaşabilecekler.  Atmosferik sahnelerindeki gerilim ve aksiyon müzikleri oyuncuların akıllarından çıkmayacak. Dört bilim insanının hayatını konu alan yapımda ürpertici sahneler sürükleyici bir yapıya sahip olacak.

Oyunun konsol trailer’ını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Conarium - Coming Soon Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.