Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conan Exiles’ın Yeni DLC Paketi Isle Of Siptah Duyuruldu

Conan Exiles'ın yeni genişleme paketi Isle of Siptah duyuruldu. Yeni genişleme paketi 15 Eylül 2020 tarihinde Steam'e erken erişim olarak gelecek.

Conan Exiles’ın geliştiricisi ve yayıncısı olan Funcom, Açık Dünya oyunu Conan Exiles için yeni genişletme paketini duyurdu. Conan Exiles’ın yeni genişletme paketi 15 Eylül‘de Steam üzerinden PC için erken erişim olarak yayınlanacak ve ardından ise 2021 yılının başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC’de tam sürüme geçecek.

Conan Exilesin Yeni DLC Paketi Isle Of Siptah Duyuruldu

Isle of Siptah, oyuncuların keşfedeceği yeni devasa bir harita olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Ayrıca bu yeni genişleme paketi ile birlikte devasa yaratıklar, yeni bina setleri ve yepyeni bir oyun döngüsünü içeren açık dünya hayatta kalma oyunu Conan Exiles’ın büyük çaplı bir genişleme paketi olacak.

Oyuncular üzerlerinde sadece birkaç kalıntı eşyasıyla Isle of Siptah’a vardıklarında yeni bir maceraya atılacaklar. Oyuncular, gemi enkazları, yoğun ve uzun Redwood ormanları, antik Acheronian kalıntılarının arasında bulunan geniş vadilerde ve Siptah kulesi ile kaplı plajları keşfedecekler.

Yeni haritada ayrıca yeni bir dungeon olan Vault’ta zorlu bir deneyim oyuncuları bekliyor olacak. Buradan elde edeceğiniz ganimetler ile birlikte daha zorlu düşmanlarınızı yenebilirsiniz. Son olarak oyuna yeni eklenen özellik olan Maelstorm oyuncuları bekliyor olacak. Adanın merkezindeki karanlık kulenin etrafında dönen fırtınanın içerisine girdiğinizde karşınıza çıkacak olan yaratıkları öldürerek yeni ve önemli bir kaynağa sahip olabilirsiniz.

Conan Exiles: Isle of Siptah - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.