Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bugün Yeni Bir Company of Heroes Oyunu Duyurulabilir!

Company of Heroes oyununun arkasındaki geliştirici stüdyo Relic Entertainment'ın, Twitch kanalında 2. Dünya Savaşı temalı bir oyun duyuracağına işaret eden geri sayım sayacı yerleştirmesi "yeni bir Company of Heroes oyunu mu geliyor?" sorularına yol açtı.

İlk olarak Eylül 2006’da piyasaya sürülen Company of Heroes, tartışmasız en sevilen gerçek zamanlı strateji oyunları arasında yer alıyor. Pek çok oyun dergisi tarafından o yılın en başarılı oyunu seçilen yapım, sonradan çıkartılan Opposing Fronts (2007) ve Tales of Valor (2009) adlı ek paketleri ile evrenini genişletmişti.

Çok beklenen devam oyununa 7 sene sonra yani 2013 yılında kavuşan Company of Heroes, oyuncuları bir kez daha 2. Dünya Savaşı’nın kanlı muharebelerine götürmüştü. Geliştirici Relic Entertainment, aradan geçen 8 senede ikonik seriye herhangi bir ekleme yapmadı, ancak bu durum bugün itibarıyla son bulabilir.

Son Company of Heroes Oyunu Üzerinden 8 Sene Geçti

yeni Company of Heroes oyunu

Kanada merkezli stüdyo, Twitch kanalında 2. Dünya Savaşı temalı bir oyunun duyurusuna işaret eden bir geri sayım sayacı yayınladı. Haberi yazdığımız zamanı esas alırsak, sürenin dolmasına 6 saat 32 dakika var. Bu da Türkiye saati ile akşam 20:00’a beklememiz gerekeceği anlamına geliyor.

Esrarengiz videoda, İtalya’nın havadan bir görüntüsünü bulunuyor. Ayrıca zaman zaman 2. Dünya Savaşı’na ait siyah-beyaz kayıtların yer aldığını görüyoruz. Haliyle bu durum, Akdeniz bölgesine odaklanan bir Company of Heroes 3 oyunu mu geliyor? sorusuna yol açıyor.

Company of Heroes 3

Kızıl Ordu’yu kontrol ederek, Berlin Muhaberesi ve Barbarossa Operasyonu savaşlarını gerçekleştirdiğimiz Company of Heroes 2, ara sıra küçük güncellemeler almasına rağmen, en az üç yıldır yeni bir genişlemeye sahip değil. Belki de CoH 3 yerine yeni bir DLC ile karşılaşabiliriz, ancak son oyunun çıkışı üzerinden 8 sene geçtiği düşünülünce üçüncü devam halkasının gelmesi içten bile değil.

Öte yandan Relic Entertainment, Age of Empires 4‘ü de ekim ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İkonik serinin dördüncü halkası, iki farklı versiyon ile satışa çıkacak. Standard sürüm 299,00 TL iken, Deluxe sürüm 399,00 TL olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.