Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Çok Oyunculu Resident Evil RE:Verse Temmuz’da Çıkış Yapacak

Birkaç aksilikten sonra, RE8'in çevrimiçi çok oyunculu yan ürünü RE:Verse, önümüzdeki ay piyasaya sürülecek.

Capcom, E3 etkinliği sırasında Resident Evil RE: Verse isimli oyunun gelecek ay yayına gireceğini doğruladı. Bu haber, Resident Evil çok oyunculu yan ürününün yılın başlarında ertelenmesinin ardından sonunda yayınlanacak. RE: Verse’de oyuncular, Resident Evil serisinden en sevdikleri kahramanların ve kötü adamların yerine geçme şansına sahip olacak. Jill Valentine ve Leon Kennedy gibi ikonik karakterler, yoğun ve kanlı bir hesaplaşmada Jack Baker’ın beğenisine karşı yarışabilecek. Bununla birlikte, tipik bir çevrimiçi çok oyunculu nişancı oyununun aksine, oyuncular öldüklerinde bir biyolojik silah olarak savaşa geri dönecek.

reverse

RE: Verse’in başlangıçta Resident Evil Village ile birlikte Mayıs 2021’de piyasaya sürüleceği varsayılmıştı. Ancak daha sonra oyunun ertelendiği duyuruldu. Ocak 2021’deki ilk açıklamasından sonra, birçok hayran RE: Verse duyuru fragmanında gösterilen zayıf grafiklere karşı çıktı ve birkaç kişi çok oyunculu oyunun “ucuz” göründüğünü söyledi. Resident Evil’in çok oyunculu oyunlarında sorun yaşadığı biliniyor ve Capcom bu sefer muhtemelen daha olumlu bir tepki almayı umuyordu. Ancak bu duyurulardan sonra, oyunun beta testlerinin hiçbiri iyi gitmediği için Capcom oyunu erteledi.

Capcom bugün, oyunun Temmuz 2021‘de piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ne yazık ki, Temmuz ayında tam olarak hangi gün olduğu hala açıklanmadı. Resident Evil Village yapımcısı Tsuyoshi Kanda, E3 gösterimi sırasında oyunculara, Village’ı satın alan herkesin piyasaya çıktığında hemen RE: Verse’e ücretsiz erişime sahip olacağını hatırlattı.

REVerse 3

Bu yıl Resident Evil serisinin 25. yıl dönümü. Resident Evil Village, Capcom için şimdiden serinin en başarılı oyunlarından biri haline gelen büyük bir hit olurken, hayranların istediği şey daha kanlı korku içeriği. RE: Verse ‘ün zamanında lansmanı ile ilgili duyurunun yanı sıra Capcom, Resident Evil Village DLC’sinin şu anda geliştirildiğini de paylaştı. Birçoğu Lady Dimitrescu’nun büyük şatosunda daha fazla zaman geçirmeyi umuyor olsa da, bu gelecekteki DLC’nin şimdilik tam olarak ne içereceği açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.