Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Çok Beklenen Poly Bridge 2 Steam’de Yayınlandı

Poly Bridge 2 yayınlandı.

Dry Cactus tarafından geliştirilen ve yayınlanan Poly Bridge 2 nihayet yayınlandı. İlk oyunuyla bir çok oyuncu tarafından oldukça beğenilen oyunun ikincisi piyasaya sürüldü. Ve artık Poly Bridge 2’de Türkçe dil desteğide mevcut.

ok Beklenen Poly Bridge 2 Steamde Yayınlandı

Özellikle Twitch’de türk yayıncılar tarafından oldukça popüler olan Poly Bridge’in ikinci oyunu olan Poly Bridge 2 nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Önceki oyuna göre daha geliştirilmiş ve çok yol kat edilmiş olan oyuna Türkçe dil desteğide gelmiş bulunuyor. Yeni seviyeler, yeni mekanikler, yeni fizik motoru barındıran oyunda atölye senaryoları ve daha fazlası sizleri bekliyor.

Lider Tablosu Ve Twitch Eklentisi

Genel ve kırılmayan olarak ikiye ayrılan yeni lider tablolarında diğer oyunculara karşı yarışın. Tüm oyunculara adil bir deneyim sunmak için Lider Tablosu girdileri, artık tabloya eklenmeden önce doğrulanacak. Ayrıca oyuncular artık en sevdikleri yayıncılar ile birlikte köprü inşa edebilecekler. Poly Bridge 2 Twitch Eklentisi, izleyicilerin ve yayıncıların birlikte çalışmasına olanak sağlıyor. Artık izleyiciler tasarladıkları köprüleri oyun içinde test etmeleri için en sevdikleri yayıncılara gönderebilecek.

Poly Bridge 2’nin Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve 25 TL’ye satın alabilirsiniz.

Poly Bridge 2 Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.