Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Code Vein’in 1.04 Güncellemesi Cadılar Bayramı Temalı Yeni Öğeler Getiriyor!

Code Vein'e Cadılar Bayramı içerikleri gelecek.

Bandai Namco’nun yeni oyunu olarak geçtiğimiz ay lansmana çıkan Code Vein her kesimden oyuncuyu memnun bırakmayı başarırken bugün oyuna gelecek olan yeni bir güncelleme duyurusu yapıldı.

Code Vein’in 1.04 Güncellemesi Cadılar Bayramı Temalı Yeni Öğeler Getiriyor 2

Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Code Vein cep yakan fiyatı ile konsol ve bilgisayar platformunda deli gibi satmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle oynanan yapım yeni güncellemesi ile daha fazla oyuncunun dikkatini çekecek gibi görünüyor. Bugün gelen bilgiler ile oyuna Cadılar Bayramı temalı içeriklerin geleceği ortaya çıktı.

Avrupa’da her yıl kutlanan Cadılar Bayramı 31 Ekim itibari ile coşkuyla kutlanacak. Birbirinden farklı oyunlarda Cadılar Bayramı için oyuncularına Cadılar Bayramı temalı içerikler sunmaya hazırlanırken bir duyuru da Bandai Namco’dan geldi.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Bandai Namco yeni bir duyuru yapmış ve bu duyuruda Code Vein’e gelecek olan 1.04 güncellemesi ile oyunculara Cadılar Bayramı temalı içerikler sunulacakmış. Buna ek olarak güncelleme ile oyun içerisinde yaşam kalitesi değişiklikleri yapılacakmış. Gelecek olan içeriklerin kozmetik ürünler olması beklenirken oynanış yapısı üzerinde de iyileştirmeler yapılacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.