Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Closers’a Yeni Karakter ve Güncelleme Geldi

Closers'da J karakteri yayınlandı.

En Masse Entertainment sevilen aksiyon MMORPG oyunu Closers için Veteranus Task Force adlı yeni güncellemesini yayınladı. Oyuna J adlı yeni bir karakter de eklenirken, böylece karakter listesi bir hayli çoğaldı. Peki yeni Closers güncellemesi ne barındırıyor?

Closersa yeni karakter ve guncelleme geldi 1

J’nin oyuna eklenişini kutlamak amacıyla En Masse bir dizi etkinlik düzenliyor. Böylece yeni karakterinizi mümkün olduğu kadar kısa sürede 83. seviyeye çıkarabileceksiniz. J ile oynarken belli seviyelere her ulaştığınızda oyun tarafından size Veteranus Support Box adlı hediye kutuları verilecek. Aynı zamanda bölümleri tamamladığızda, hatta en basit şekilde sadece oyuna giriş yaptığınızda bile özel ödüller alacaksınız.

Ayrıca fazladan parası olan oyuncular J Starter Pack’i de satın alabilirler. Yeni karakter için hazırlanan bu başlangıç paketi şu anda EMP Shop üzerinde yüze 50 indirimle satılıyor. Ek olarak Spymaster Costume paketi için yüzde 30 indirim, Spring Fair paketi için de yüzde 70 indirim var. Tüm etkinlik ve indirimler 25 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek.

J için hazırlanan videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.